Genomineerd voor Waterweg Cultuurprijs!
09-09-2011 10:34

De Stichting Nationaal Documentatiecentrum Maarten ’t Hart is genomineerd voor de Waterweg Cultuurprijs 2011. Op 7 oktober 2011 zal tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend worden gemaakt wie de Waterweg Cultuurprijs wint, waaraan een geldbedrag van € 25.000 is verbonden.
De jury hanteert bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar als criteria de conceptuele kwaliteiten, oorspronkelijkheid, voorbeeldwerking en de mate van belangstelling en aandacht die het werk van de genomineerden buiten de regio heeft weten te trekken.

 

Op de avond van de prijsuitreiking interviewt Isolde Hallensleben de bestuursleden Wouter van Heiningen (r) en Ardjan Noorland. (Foto: Roger van der Kraan)

Uiteindelijk bleek uit het juryrapport dat de jury het Nationaal Documentatiecentrum Maarten ’t Hart “nu nog niet voldoende op waarde kan schatten”. Omdat “het documentatiecentrum recent geopend is, is de jury nieuwsgierig naar de ontwikkeling ervan”. Tja. De prijs is overigens toegekend aan Stichting de Ketelfactory uit Schiedam.

Leave a Reply


« Terug